Spring naar content

PVC Kogelkranen

PVC kogelkranen hebben wij van het fabricaat Tecno Plastic (TP). De TP Kogelkranen zijn compacte kogelkranen. Kogelkranen hebben als voordeel dat ze een 100% doorlaat hebben. Ook hebben de TP kogelkranen een inschroefdeel (safeblock) met linkse draad zodat het abuis uitspoelen van de kogel niet mogelijk is. De hendel kan gebruikt worden om de kogel na te stellen of om het inschroefdeel te verwijderen. De TP kogelkraan is leverbaar in d.16 t/m d.110mm.

De PVC kogelkranen worden veel toegepast in de zwembadbouw, vijverbouw, kassenbouw, waterbehandeling en licht chemische vloeistoffen.

De verschillende types PVC kogelkranen van Tecno Plastic (TP)

Wij hebben verschillende types kogelkranen van Tecno Plastic (TP):

PVC kogelkraan dubbele wartel lijm: deze kogelkraan van Tecno plastic (TP) is de meest voorkomende, mede door het feit dat deze radiaal uitbouwbaar is en een safeblock heeft.
PVC kogelkraan enkele wartel lijm: deze kogelkraan heeft een enkele wartel en een safeblock.
PVC kogelkraan dubbele wartel draad: net zoals de PVC kogelkraan dubbele wartel lijm, is ook deze kogelkraan de meest voorkomende.
PVC kogelkraan enkele wartel draad: de kogelkraan heeft een enkele wartel en is voorzien van een safeblock.
PVC kogelkraan enkele wartel binnen- x buitendraad: de kogelkraan met een enkele wartel en is voorzien van een safeblock.
PVC kogelkraan dubbele wartel met pe inlegdelen: met een dubbele wartel is deze Tecno Plastic kogelkraan de meest voorkomende.
• Alle inlegdelen zijn los verkrijgbaar zodat u uw kogelkraan kunt aanpassen naar uw wensen.

Kunnen wij helpen?

Heeft u een vraag over de PVC kogelkranen of weet u niet welke u het beste kunt gebruiken? Wij geven u graag advies! Neem hiervoor contact met ons op door ons te bellen of te mailen.

Toont alle 6 resultaten

Scroll naar boven