Doorvoerbochten

Doorvoerbochten | Multifunctioneel inzetbaar | Van Dijk Leidingsystemen

Doorvoerbochten, worden ook wel afvoerbochten genoemd, zijn bochten die worden gebruikt om de stroom van vloeistoffen of gassen te veranderen van richting in een leiding. Ze zorgen ervoor dat de stroming efficiënt en veilig kan plaatsvinden, zodat dat er geen drukverlies of andere problemen ontstaan. Daarnaast worden ze ook toegepast bij elektra- en telecomkabels door of onder een fundering naar de meterkast toe.  

Verschillende doorvoerbochten bij Van Dijk Leidingsystemen

Wij hebben een ruime voorraad met doorvoerbochten die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. In ons assortiment hebben we een set met doorvoerbochten die zonder gas en een set met gas maar wij hebben ook losse doorvoerbochten voor telecom, elektra, CAI, water en gas. Deze doorvoerbochten kun je herkennen aan de kleuren waar ze voor bestemd zijn, zo staat grijs voor telecom, rood voor elektra, groen voor CAI, blauw voor water en geel voor gas. 

De doorvoerbochten set hebben wij verkrijgbaar in verschillende afmeting van 1200 x 1200 tot 1200 x 5000. Heeft u een specifieke maat nodig? Neem contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen doen.

Voordelen van doorvoerbochten

Doorvoerbochten bieden een efficiënte manier om vloeistoffen af te voeren en het afvoersysteem te beschermen tegen verstoppingen. Ze zijn sterk en duurzaam en kunnen eenvoudig geïnstalleerd worden in verschillende soorten afvoersystemen. Daarnaast bieden ze nog meer voordelen:

  1. Doorvoerbochten helpen de vloeistoffen in een afvoersysteem te reguleren en te voorkomen dat de afvoer verstopt raakt.
  2. Doorvoerbochten zijn van PVC wat betekent dat ze sterk en duurzaam zijn. Ze gaan een lange tijd mee en hebben minder kans op breuk of een lekkage.
  3. De doorvoerbochten zijn veelzijdig en multifunctioneel want ze kunnen ingezet worden in veel soorten afvoersystemen waaronder rioleringen, afvoerleidingen en verzamelpijpen.

Wilt u meer informatie?

Wilt u graag meer weten over de doorvoerbochten uit ons assortiment? Wij geven u die graag! Bel of mail ons vrijblijvend voor meer informatie.