ABS Leidingsystemen

ABS leidingsystemen | Robuust en veelzijdig | Van Dijk Leidingsystemen

ABS leidingsystemen is zeker een overweging waard wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar en efficiënt leidingsysteem. De ABS leidingsystemen is gemaakt van materiaal met gunstige eigenschappen dat gebruikt kan worden in breed temperatuurbereik, variërend van -50 graden tot +60 graden. ABS leidingsystemen bieden uitstekende prestaties, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

Voordelen van ABS leidingsystemen

Eén van de belangrijkste voordelen van ABS is de uitzonderlijke hoge slagvastheid, zelfs bij lage temperaturen. Dit maakt het materiaal ideaal voor omgevingen waar stootbelastingen kunnen optreden. Of het nu gaat om extreme koude omstandigheden of ruwe omgevingen, ABS leidingsystemen blijven betrouwbaar en duurzaam. 

ABS leidingsystemen toepassingsgebieden

Met een drukvermogen tot 16 bar zijn ABS leidingsystemen geschikt voor verschillende toepassingen. Laten we eens kijken naar een aantal toepassingen van de ABS leidingsystemen:

  1. Waterbehandeling: ABS leidingsystemen worden veel gebruikt in de waterbehandelingsindustrie vanwege de betrouwbaarheid en chemische bestendigheid. Of het nu gaat om het transporteren van drinkwater of het behandelen van afvalwater, ABS leidingsystemen bieden een veilige en duurzame oplossing.
  2. Voedingsmiddelenindustrie / koeling: In de voedingsmiddelenindustrie is hygiëne van cruciaal belang. ABS leidingsystemen zijn halogeenvrij en voldoen aan de hoogste hygiëne- en veiligheidsnormen. Bovendien is ABS bestand tegen lage temperaturen, waardoor het ideaal is voor koeltoepassingen in de voedingsindustrie.
  3. Scheepsbouw: De scheepsbouw stelt strenge eisen aan leidingsystemen. ABS leidingsystemen hebben bewezen dat ze bestand zijn tegen de uitdagende omstandigheden op zee. Ze zijn bestand tegen zout water, schokbelasting en temperatuurschommelingen, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor de scheepsbouwsector.
  4. Building Technology: In de bouwsector zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid van essentieel belang. ABS leidingsystemen bieden een efficiënte oplossing voor verschillende toepassingen, zoals HVAC-systemen, afvoersystemen en sanitair. Het lage operationele energieverlies van ABS helpt energie-efficiëntie te bevorderen.

Zoals u lees biedt ABS leidingsystemen een scala aan voordelen voor verschillende industrieën. Ze zijn bestand tegen uiteenlopende temperaturen, hebben een uitzonderlijke slagvastheid, zijn halogeenvrij en bieden een laag operationeel energieverlies. 

Wilt u meer informatie over ABS leidingsystemen?

Voor meer informatie over de ABS leidingsystemen mag u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en geven graag advies over het juiste product voor uw wensen.