PE Leidingsystemen

PE leidingsystemen | Ontdek de voordelen | Van Dijk Leidingsystemen

Ontdek de voordelen van PE leidingsystemen, een duurzaam materiaal dat in veel verschillende sectoren wordt gebruikt. Het uitgebreide leveringsprogramma dat bestaat uit PE leidingsystemen en een ruim assortiment met hulpstukken, biedt PE leidingsystemen betrouwbare oplossingen voor diverse toepassingen.

Het PE leidingsysteem leveringsprogramma bevat:

  1. PE buizen: Onze PE buizen zijn verkrijgbaar in diverse diameters en wanddiktes, waardoor ze geschikt zijn voor uiteenlopende projecten. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig PE-materiaal en bieden uitstekende eigenschappen zoals hoge chemische bestendigheid en een lange levensduur.
  2. Moflas hulpstukken: Met moflas hulpstukken kunt u PE leidingsystemen eenvoudig met elkaar verbinden. Deze hulpstukken zorgen voor een stevige en betrouwbare verbinding waardoor lekkages worden voorkomen. Moflas hulpstukken zijn geschikt voor zowel bovengrondse als ondergrondse toepassingen.
  3. Stomplas hulpstukken: De stomplas hulpstukken bieden een sterke verbinding tussen PE buizen door middel van elektrolas- of spiegellassen. Deze hulpstukken zorgen voor een naadloze overgang en een optimale doorstroming van vloeistoffen of gassen. Ze zijn ideaal voor toepassingen waar hoge druk- en temperatuurbelastingen voorkomen.
  4. Lange spie hulpstukken: Lange spie hulpstukken zijn ontworpen voor het maken van flexibele en betrouwbare verbindingen tussen PE buizen. Ze bieden een goede weerstand tegen trekkrachten en zijn geschikt voor zowel bovengrondse als ondergrondse installaties.
  5. Elektrolas hulpstukken: Elektrolas hulpstukken maken gebruik van elektrolastechnologie om PE leidingsystemen met elkaar te verbinden. Deze hulpstukken zorgen voor een sterke en duurzame verbinding die bestand is tegen hoge druk- en temperatuurbelastingen. Ze zijn geschikt voor diverse toepassingen, waaronder drinkwaterleidingen, gasleidingen en industriële installaties. 

Of u nu een waterbehandelingsproject, een infrastructuurproject of een industriële toepassing heeft, onze PE leidingsystemen bieden betrouwbare oplossingen. Met ons uitgebreide assortiment aan PE buizen en diverse hulpstukken voldoen wij aan uw specifieke eisen. 

PE leidingsystemen toepassen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie 

Wanneer u kiest voor PE leidingsystemen, dan kunt u rekenen op hoge kwaliteit en profiteren van de vele voordelen die PE leidingsystemen bieden, zoals uitstekende chemische bestendigheid, lange levensduur en eenvoudige installatie. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact met ons op.