Kabelbeschermingsbuis

Kabelbeschermingsbuis | Flexibel in gebruik | Vandijkleidingsystemen.nl

Een kabelbeschermingsbuis is een loze buis die bestemd is voor de doorvoer van telefoonkabels, datakabels, gas of elektriciteitsleidingen. Een kabelbeschermingsbuis wordt ook wel een mantelbuis genoemd. Aan de buitenkant is de buis geribbeld zodat hij goed op zijn plaats blijft liggen. De binnenkant is volledig glad zodat de kabels gemakkelijk doorgevoerd kunnen worden.

De buizen worden gemaakt van PE waardoor ze van sterke kwaliteit zijn en beschermt worden tegen extreme invloeden zoals hoge en lage temperaturen, zware gewichten, giftige stoffen etc.

Waarvoor wordt een kabelbeschermingsbuis gebruikt?

Met een kabelbeschermingsbuis is het mogelijk om kabels en leidingen aan te leggen of onderhoud hieraan te verrichten zonder dat het obstakel zoals een muur, fundering, verkeersweg etc. hoeft te worden afgebroken of verwijderd. Een kabelbeschermingsbuis bespaart u dus veel tijd want u kunt gemakkelijk bij de kabels komen.

Kabelbeschermingsbuis in verschillende maten

De kabelbeschermingsbuis is verkrijgbaar in vele diameters en erg flexibel in gebruik. Wij hebben ze in verschillende lengtes, van 25 of 50 meter en in verschillende diameters:

– 40 millimeter

– 50 millimeter

– 63 millimeter

– 75 millimeter

– 90 millimeter

– 110 millimeter

– 125 millimeter

– 160 millimeter

– 200 millimeter

Kabelbeschermingsbuis bestellen bij Vandijkleidingsystemen.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op en stel uw vraag door ons te bellen, mailen of het contactformulier hieronder in te vullen. Wij beantwoorden graag uw vraag over de kabelbeschermingsbuis.