COOL-FIT 2.0

COOL-FIT 2.0 | Duurzaam en betrouwbaar | Van Dijk Leidingsystemen

COOL-FIT 2.0 is een leidingsysteem dat is samengesteld uit PE100-buizen en fittingen, die zijn omhuld met 22 mm isolatiefoam en een beschermende buitenmantel. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en relatief simpele oplossing voor uw leidingsysteem, dan is COOL-FIT ideaal voor u. Wilt u meer weten over COOL-FIT 2.0? Lees dan verder.

Voordelen van COOL-FIT 2.0

COOL-FIT 2.0 heeft verschillende voordelen die van pas kunnen komen in diverse industrieën. Hieronder staan enkele voordelen van COOL-FIT 2.0:

- Corrosiebestendigheid: Zoals eerder vermeld is COOL-FIT 2.0 gemaakt van PE100 andere hoogwaardige materialen die beschikken over corrosiebestendige eigenschappen. Dit Zorgt er voor dat uw leidingen bestend zijn tegen roest, corrosie en chemicaliën.

- Condensvrij: COOL-FIT is ontworpen om condensvorming te voorkomen, wat essentieel is om de integriteit van het leidingsysteem te behouden en schade te voorkomen.

- Snellere installatie: Dankzij de 3-in-1 constructie van de buizen kan COOL-FIT 2.0 makkelijk en snel worden geïnstalleerd. Waardoor u tijd en installatiekosten bespaard.

- Minimaal drukverlies: Het gladde oppervlak van de PE100 buizen minimaliseert drukverlies, wat zorgt voor efficiënte doorstroming van vloeistoffen en minder energieverlies.

- Bestendig tegen hoge tempraturen: Door zijn bestendige eigenschappen is COOL-FIT 2.0 perfect geschikt voor toepassingen waarbij een nauwkeurige tempratuurregeling essentieel is.  

Verschillende soorten COOL-FIT producten

COOL-FIT biedt een reeks hoogwaardige producten die perfect van pas komen in diverse leidingsystemen. Hieronder staan enkele producten die u bij Van Dijk Leidingsystemen kunt vinden:

- COOL-FIT 2.0 buis

- COOL-FIT 2.0 fitting

- COOL-FIT 2.0 afsluiter

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over COOL-FIT 2.0? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier.

Onze specialisten helpen u graag verder.