PVC Transparant buis

PVC Transparant buis | Uit voorraad leverbaar | Van Dijk Leidingsystemen

De PVC transparant buis heeft dezelfde eigenschappen als een normale PVC buis en kan op vele manieren worden toegepast. 

Bij Van Dijk Leidingsystemen hebben wij een ruim aanbod met PVC transparante buizen die wij uit voorraad kunnen leveren. Hieronder lichten wij de verschillende buizen uit ons assortiment toe. 

PVC transparante buizen van Van Dijk Leidingsystemen

Wij hebben een groot assortiment met PVC transparante buizen in verschillende diameters en wanddiktes die wij uit voorraad kunnen leveren zodat wij u daar snel in kunnen voorzien.

Toepassingen

De PVC transparante buis wordt vaak gebruikt als kijkglas om te controleren of er vervuiling in zit. Ook is de transparante buis een uitstekende oplossing als men wil zien of er flow in de leiding zit. 

PVC transparant gebruikt met vaak in de zwembadbouw, standbouw en in proef en demonstratie opstellingen bij bedrijven of scholen.

De buis is niet glashelder maar heeft een blauwe gloed. Hoe dikker de wand, hoe sterker de blauw gloed maar hij blijft altijd goed inspecteerbaar. 

Meer informatie over de PVC transparant buis?

Wilt u graag meer informatie of weten of de PVC transparante buis te gebruiken is voor uw project? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie door ons te bellen of te mailen.