Spring naar content

Groot, groter, grootst!

Dacht u dat het niet groter kon, komt Multi/Joint daar ineens met een assortiment koppelingen maat XXL! De vertrouwde koppelingen DN50 t/m DN600 wordt uitgebreid met nóg grotere maten. Vanaf nu worden de maten DN625, DN675, DN700, D800 en DN825 toegevoegd aan ons leveringsprogramma.

De meerwaarde van Multi/Joint

Met deze uitbreiding van de Multi/Joint koppelingen zijn de mogelijkheden eindeloos om iedere buis aan elkaar te verbinden. Of het nu gaat om gietijzeren of een asbest cement leiding (AC), PVC en PE leiding, van Dijk heeft altijd de juiste Multi/Joint koppeling in het leveringsprogramma. Ook een overgang van een gietijzeren of AC leiding naar een kunststof leiding is heel eenvoudig te maken met een Multi/Joint koppeling.

Het assortiment bestaat uit:

Maatbereik:

DN625 – 630-662mm
DN675 – 665-697mm
DN700 – 709-741mm
DN800 – 799-831mm
DN825 – 837-869mm

De voordelen op een rijtje:

  • Snelle en eenvoudige montage
  • Geschikt voor alle buismaterialen
  • Inzetbaar voor zowel onder- als bovengrondse toepassingen
  • Hoekverdraaiing van 8 ˚ per mof bij installatie (gebaseerd op het midden van het bereik)

Interesse in de Multi/Joint XXL? Neem voor prijzen en levertijd gerust contact met ons op.

Meer blogs

Multi joint koppelingen, snel en eenvoudig veilig verbinden

Zoekt u hoge kwaliteit verbindingen voor water- en gasleidingen? Dan biedt Van Dijk Leidingsystemen u de oplossing!

Verwerken van pvc bij lagere temperaturen

In de winterperiode kunnen de temperaturen sterk dalen. Dat vraagt op sommige momenten een iets andere behandeling van uw pvc. Lees hier een aantal belangrijke punten:

Infiltratie regenwater, een must!

Het infiltreren van regenwater gebeurt steeds vaker en op grotere schaal. Maar ook bij uw eigen woning wordt het bufferen/infiltreren van regenwater steeds meer een issue.

Kunststof riolering

Er zijn verschillende soorten kunststof leidingsystemen met ieder zijn specifieke eigenschappen. Elk type heeft zijn eigen unieke meerwaarde. Wij zetten de vier belangrijkste voor u op een rij.

Industriële Leidingsystemen

Georg Fischer Piping Systems produceert kwalitatieve hoogwaardige producten voor kunststof leidingsystemen. Van Dijk Leidingsystemen is partner van Georg Fischer, dit betekent dat wij het complete GF programma aan u kunnen leveren.

Scroll naar boven