Spring naar content

Organisatie

OVER VAN DIJK LEIDINGSYSTEMEN

Van Dijk Leidingsystemen is gespecialiseerd in kunststof leidingsystemen. Wij leveren een zeer uitgebreid assortiment PVC-, PVC-C, HDPE-, PP-, ABS- en PVDF-producten. Niet alleen voor industriële toepassingen, maar ook voor gas, biogas, water, afvalwater enz. .

Kunnen wij u een kunststof product niet leveren, dan bestaat het niet.

Van Dijk denkt met u mee!

Want bestaat het desbetreffende product wat u wilt niet, dan maken we het zelf, of laten we het maken. Wij staan bekend om onze 'SPECIALS'. Producten die we maken van schets of tekening. Met name in HDPE is Van Dijk Leidingsystemen specialist.

Naast onze basisvoorraad in Zwolle beschikken wij ook over een bijna onbeperkte virtuele voorraad. Wij beschikken over deze 'cloud' voorraad dankzij onze samenwerking met verschillende partners in heel Europa.

VIRTUELE TOEGANG TOT ALLE VOORRADEN

Het voordeel? Wij hebben direct zicht op de voorraden van onze samenwerkende partners en dus een groots aanbod om mee te werken. De enige vraag? Hoe snel ú het geleverd wilt hebben!

WERKWIJZE

Onze werkwijze is eigenlijk heel erg simpel. U krijgt bij ons altijd iemand te spreken met verstand van zaken. Wij adviseren u, maken, indien gewenst,  een offerte en daarna noteren wij uw order. Geen moeilijk gedoe, wij bellen altijd terug en op onze antwoorden hoeft u geen dagen te wachten.

Wij communiceren altijd met onze klant. Elke werkdag zijn we er van 7.30 t/m 17.00 en voor noodgevallen zijn we 24/7 bereikbaar. U kunt altijd afhalen in Zwolle en natuurlijk hebben we een eigen bezorgdienst. Wij leveren snel en op tijd.

De snelheid van leveren hangt van uw wensen af , producten uit Zwolle worden in principe de volgende dag geleverd (24 uur) of u haalt ze af bij ons in Zwolle.

Producten uit onze Europese cloud voorraad binnen 48 uur en kan met wat extra kosten simpel binnen 24 uur geregeld worden. Moet het nog sneller dan krijgt u een op maat gesneden leveringsofferte.

Heeft u direct
een product nodig?

Scroll naar boven