De specialist in kunststof leidingsystemen

Wij zijn een no-nonsense bedrijf waar de klant centraal staat. Voor iedere vraag proberen wij een oplossing te vinden.

Van Dijk Leidingsystemen is groots in kunststof leidingsystemen. Wij leveren u een zeer uitgebreid assortiment PVC-, PVC-C, HDPE-, PP-, ABS-,  en PVDF-producten voor industriële toepassingen, gas, water en afvalwater. Buizen, beugels, fittingen, appendages, klemfittingen, lijm, kwasten, noemt u maar op. Kunnen wij u een kunststof product niet leveren, dan bestaat het niet.

Want bestaat het product niet dan maken we het, of we laten het maken. Wij zijn bekend om onze "SPECIALS". Producten die we maken van schets of tekening. Met name in HDPE kunnen wij veel. Vraag het ons en wij zullen u overtuigen.

Naast onze basisvoorraad in Zwolle beschikken wij ook over een, bijna, onbeperkte virtuele voorraad, Wij beschikken over deze 'cloud' voorraad omdat wij samenwerken met partners waarvan wij de voorraad kunnen zien in heel Europa daarna is het alleen maar de vraag hoe snel wilt u het geleverd hebben.

Werkwijze

Onze werkwijze is eigenlijk heel erg simpel. U krijgt bij ons altijd iemand te spreken met verstand van zaken. Wij adviseren u, maken, indien gewenst,  een offerte en daarna noteren wij uw order. Geen moeilijk gedoe, wij bellen altijd terug en op onze antwoorden hoeft u geen dagen te wachten.

Wij communiceren altijd met onze klant. Elke werkdag zijn we er van 7.30 t/m 17.00 en voor noodgevallen zijn we 24/7 bereikbaar onder 06-53391655. U kunt altijd afhalen in Zwolle en natuurlijk hebben we een eigen bezorgdienst. Wij leveren snel en op tijd.

De snelheid van leveren hangt van uw wensen af , producten uit Zwolle worden in principe de volgende dag geleverd (24 uur) of u haalt ze af bij ons in Zwolle. Producten uit onze europese cloud voorraad binnen 48 uur en kan met wat extra kosten simpel binnen 24 uur geregeld worden. Moet het nog sneller dan krijgt u een op maat gesneden leveringsofferte.

Wij gaan heel ver om uw probleem op te lossen en heel vaak lukt ons dat en daar zijn we best wel trots op.

Onze partners

Hier een aantal van onze partners:

Heeft u direct een product nodig?

Wij hebben het voor u op voorraad.
038 - 422 68 38 of stuur een e-mail.

Stuur ons een e-mail