Spring naar content

Industriële Leidingsystemen

Georg Fischer, partner in crime.

Georg Fischer Piping Systems produceert kwalitatieve hoogwaardige producten voor kunststof leidingsystemen. Van Dijk Leidingsystemen is partner van Georg Fischer, dit betekent dat wij het complete GF programma aan u kunnen leveren.

Hoogwaardige kunstof leidingsystemen

Georg Fischer produceert kwalitatieve hoogwaardige producten voor hoofdzakelijk kunststof leidingsystemen in de materialen PVC-U, ABS, PVC-C, PP, PE, PVDF en PB. Dit zijn bijvoorbeeld buizen, fittingen, afsluiters, meet- en regelcomponenten.

Applicaties van alle markten thuis

De GF producten worden ingezet in uiteenlopende applicaties binnen diverse marktsegmenten zoals: chemische procesindustrie, waterbehandeling, life science, voedingsmiddelen- en drankindustrie, semicon, scheepsbouw, utiliteitsbouw en water- en gasdistributie.

Meer blogs

Groot, groter, grootst!

Dacht u dat het niet groter kon, komt Multi/Joint daar…

Multi joint koppelingen, snel en eenvoudig veilig verbinden

Zoekt u hoge kwaliteit verbindingen voor water- en gasleidingen? Dan biedt Van Dijk Leidingsystemen u de oplossing!

Verwerken van pvc bij lagere temperaturen

In de winterperiode kunnen de temperaturen sterk dalen. Dat vraagt op sommige momenten een iets andere behandeling van uw pvc. Lees hier een aantal belangrijke punten:

Infiltratie regenwater, een must!

Het infiltreren van regenwater gebeurt steeds vaker en op grotere schaal. Maar ook bij uw eigen woning wordt het bufferen/infiltreren van regenwater steeds meer een issue.

Kunststof riolering

Er zijn verschillende soorten kunststof leidingsystemen met ieder zijn specifieke eigenschappen. Elk type heeft zijn eigen unieke meerwaarde. Wij zetten de vier belangrijkste voor u op een rij.

Scroll naar boven