Spring naar content

Blog

Groot, groter, grootst!

Dacht u dat het niet groter kon, komt Multi/Joint daar ineens met een assortiment koppelingen maat XXL! De vertrouwde koppelingen DN50 t/m DN600 wordt uitgebreid met nóg grotere maten. Vanaf nu worden de maten DN625, DN675, DN700, D800 en DN825 toegevoegd aan ons leveringsprogramma. De meerwaarde van Multi/Joint Met deze uitbreiding van de Multi/Joint koppelingen…

Lees meer

Multi joint koppelingen, snel en eenvoudig veilig verbinden

Zoekt u hoge kwaliteit verbindingen voor water- en gasleidingen? Dan biedt Van Dijk Leidingsystemen u de oplossing!

Lees meer

Verwerken van pvc bij lagere temperaturen

In de winterperiode kunnen de temperaturen sterk dalen. Dat vraagt op sommige momenten een iets andere behandeling van uw pvc. Lees hier een aantal belangrijke punten:

Lees meer

Infiltratie regenwater, een must!

Het infiltreren van regenwater gebeurt steeds vaker en op grotere schaal. Maar ook bij uw eigen woning wordt het bufferen/infiltreren van regenwater steeds meer een issue.

Lees meer

Kunststof riolering

Er zijn verschillende soorten kunststof leidingsystemen met ieder zijn specifieke eigenschappen. Elk type heeft zijn eigen unieke meerwaarde. Wij zetten de vier belangrijkste voor u op een rij.

Lees meer

Industriële Leidingsystemen

Georg Fischer Piping Systems produceert kwalitatieve hoogwaardige producten voor kunststof leidingsystemen. Van Dijk Leidingsystemen is partner van Georg Fischer, dit betekent dat wij het complete GF programma aan u kunnen leveren.

Lees meer
Scroll naar boven